Terug naar overzicht

Belofte Ondernemer 2012 is oud-student

Twee jaar geleden startte Treffers met PuurZorg, een bedrijf dat zich richt op personeelsproblemen bij zorginstellingen. Kampen de instellingen in de zomer of door ziekte bijvoorbeeld met een tekort aan personeel, dan zorgt PuurZorg voor vervanging. Het bedrijf bleek een gat in de markt. Iets dat ook Aithra, een stichting die vrouwelijke ondernemers in de regio Breda zichtbaarder probeert te maken, was opgevallen.

Krachtige dame

Om de award binnen te slepen, moest Treffers nog wel 29 concurrenten achter zich laten in verschillende selectierondes. Zo onderging ze een diepte interview, een pitch en een bedrijfsbezoek. Het leidde tot superlatieven in het uiteindelijk juryrapport: ‘Hier staat een krachtige jonge dame die aantoont dat lef en ondernemerschap niet zijn gebonden aan leeftijd. Wij zijn er van overtuigd dat wij in de toekomst zeker nog veel meer van haar gaan horen.’

Punt besteedt begin volgend jaar volop aandacht aan ondernemerschap op Avans. Punt04, die 17 januari verschijnt, is speciaal hiervoor zelfs omgedoopt tot een ondernemersspecial. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?