Terug naar overzicht

Eten en stappen tijdens Kerst

Uitgebreid dineren

Eerstejaarsstudent Verpleegkunde Dominique van Tilborg gaat op eerste kerstdag eten met familie en tweede kerstdag werken. Ook eerstejaars Commerciële Economie Sander van den Brink gaat dineren met familie en de dag erop werken in de horeca. ‘Het zal wel lekker druk worden met mensen die uitgebreid willen dineren.’

Christmas party

Lieve Maas, eerstejaarsstudent Verpleegkunde, gaat op tweede kerstdag stappen met vriendinnen. ‘Meestal is het op tweede kerstdag hartstikke druk in de stad. Ik vind het altijd zo leuk dat iedereen zo chique is aangekleed.’

Ook eerstejaarsstudent Sociaal Pedagogische Hulpverlening Marieke gaat ook uit tweede kerstdag. ‘We gaan naar Kerkplein in Breda en we moeten in gala, leuk! Op eerste kerstdag ga ik lekker eten met mijn familie en geven we ook cadeautjes aan elkaar.’

Pieter Jonker gaat samen met zijn moeder voor een heerlijk avondmaal zorgen. Medestudent Kostein Bots lacht: ‘Haha, jij mag zeker de boter in de pan doen!’ Pieter geeft toe: ‘Ik kan niet zo goed koken, maar mijn moeder wel.’ [TvG]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Avans’ hart klopt niet voor Sinterklaas 5-12-2012


Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?