Terug naar overzicht

Live your dream en win een iPad

Jong@Breda probeert een online community van Bredase jongeren te creëren. Op hun website kun je informatie vinden over allerlei onderwerpen die interessant zijn voor jongeren uit Breda.

Vanaf maandag 17 december kun je jouw bucket list op de Facebookpagina van Jong@Breda op een creatieve manier vormgeven. Je kunt bijvoorbeeld een foto, een stripverhaal, een video of een tekening maken van jouw ultieme droom. Misschien heb je altijd al wel in een peperdure auto willen rijden, willen bungeejumpen of een wereldreis willen maken.

De inzending die de meeste ‘likes’ op Facebook krijgt in combinatie met het beste oordeel van de jury, valt in de prijzen. Upload jouw bucket list, zorg ervoor dat je vrienden en familie stemmen op jouw inzending en wie weet win je dan een iPad!

Stemmen kan tot en met 6 januari 2013. Meer weten? Kijk dan op de site van Jong@Breda.

Bekijk hieronder een voorbeeldfilmpje. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?