Terug naar overzicht

Op welk gala schitter jij?

BallonnenBal met S.V. Animoso

De aftrap van de gala’s wordt gedaan door S.V. Animoso aanstaande zaterdag 15 december. Zoals ieder jaar organiseren zij een kerstgala. Deze keer wist de commissie Ristorante Bellagio in Den Bosch te strikken als locatie. Het gala begint om 21.30 uur en duurt tot 01.30 uur. De band ‘Even Goeie Vrienden’ zal komen optreden. Het thema van dit jaar is BallonnenBal. De zaal zal versierd zijn met ballonnen en er komt een ballonnenartiest die corsages vouwt. Een kaartje kost 37,50 euro. Niet goedkoop, maar dan kun je de hele avond onbeperkt drinken. Een duo ticket kost 70 euro. Kaarten zijn te verkrijgen via gala@animoso.com.  

AAFM kerstgala

Na het succes van het eerste kerstgala van vorig jaar, organiseert de Academie voor Algemeen en Financieel Management voor de tweede keer een kerstgala. Het AAFM kerstgala vindt plaats op 18 december in Parc Breda. Het gala duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De entree is 7,50 euro en een introducé is welkom. DJ Zifiron, Mr. Indeed en Fudge zullen plaatjes draaien op de avond. De dresscode is Black Tie, chique dus! Houd de Facebookpagina in de gaten voor de kaartverkoop.

Feesten met fysiotherapeuten in spe

Ook de studenten van Fysiotherapie organiseren voorafgaand aan Kerst een gala. 18 december kun je erbij zijn van 21.00 tot 02.00 uur in Millertime in Breda. In de voorverkoop kost je kaartje 2,50 euro en als je hem aan de deur koopt, betaal je 3,00 euro. Je krijgt gratis champagne bij binnenkomst en voor 12 uur betaal je maar 1,60 euro voor een consumptie.

HBO4Charity

In de Graanbeurs in Breda wordt er op 19 december een Benefietgala georganiseerd door HBO4Charity. Bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels en DJ Ferre Santos, Nick Mollen, DJ Martine en DJ Gregor verzorgen de muziek. Tickets kun je online bestellen voor 7,50 euro. Aan de deur kost een kaartje 10 euro. Er wordt ook een veiling gehouden. De opbrengst van de kaartverkoop en de veiling worden geschonken aan 3FM Serious Request. De avond begint om 21.00 uur en je kunt doorfeesten tot 04.00 uur.

Borrelen en studentenhappen bij Totus

In de sociëteit van de Tilburgse Studentenvereniging Totus wordt donderdag 20 december het glas geheven. De borrel is georganiseerd door HBO4Charity. Voor 5 euro kun je aanschuiven voor de studentenhap en daarbij krijg je twee gratis consumpties. Die avond toont onder andere Meneertje Peertje zijn podiumkunsten. Van 15.00 tot 02.00 uur kun je bij de kerstborrel zijn. Ook de opbrengst van deze avond gaat naar Serious Request.

Lees hier meer over de Serious Request acties van HBO4Charity.

Met HBO-V naar Miller Time

Voorafgaand aan de kerst organiseert de introcommissie van Verpleegkunde een kerstgala op 19 december. De kaarten kosten 3 euro. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor de verkoop. Het gala start om half 10 in de Miller Time in Breda.

Shaken not stirred in Kerkplein

James Bond en Bond girls opgelet! 19 december kun je feesten in 007 style op het TIPCY gala in Kerkplein Breda. DJ Beauriche, DJ GFOX en een Special Guest zullen de muziek van de avond verzorgen. Een kaartje kost 10 euro inclusief welkomstdrankje en twee consumpties. De verkoop van het gala van de studievereniging van International Studies and Business Management vindt plaats in de welkomsthal van Avans in Breda. Klik hier voor de verkoopdata. De dresscode is dus 007 en je wordt verwacht vanaf 21.00 uur. 

Biertje pakken bij Het Koppel

Ook studievereninging Werktuigbouwkunde Het Koppel organiseert een kerstborrel. Op 20 december kun je voor 1,50 euro een biertje of een wijntje nuttigen in Café Twee Keer Bellen in Den Bosch. Je bent welkom vanaf 16.00 uur en de borrel duurt tot 19.00 uur. 

Creatieve Kerstborrel

Op de laatste dag voor de kerstvakantie organiseert studievereniging Creatieve Soep uit Den Bosch een kerstborrel. Op 21 december kun je van 14.00 tot 16.30 uur terecht in lokaal OAS06. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?