Terug naar overzicht

Vrouwelijk directie-duo voor AFM

Van Pol heeft tijdens haar loopbaan ruime ervaring als bedrijfsvoerder opgedaan, een managementfunctie is haar niet vreemd. Voordat ze bij Avans aangesteld werd, was ze interim-manager bij de Blue Green World Group. En ze vervulde vijf jaar een positie bij de directie van de Belastingdienst in Limburg.

Nieuw

De AFM heeft te maken met een nagenoeg nieuw duo: Streep is pas sinds augustus bij de academie. Ze was daarvoor, sinds februari 2011, adjunct-directeur bij de Academie voor Marketing (AM) in Den Bosch.

Jan van Casteren was de afgelopen maanden interim-directeur bij de AFM, vanaf 1 januari volgt hij Corné Verhees op als adjunct-directeur bij de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu in Breda. [SD]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

ATGM wisselt van adjunct-directeur 20-12-2012

Verhees nieuwe adjunct AB&I 11-10-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?