Terug naar overzicht

2013 volgens Puntlezers

Trends

Jongerencommunicatiebureau YoungWorks voorspelt dat in 2013 de studenten steeds creatiever omgaan met het betalen van hun studie. Ze verzinnen de gekste dingen om hun collegegeld te betalen. Ze overwegen zelfs om in de seksindustrie te gaan. Geen opleving van de economie dus volgens YoungWorks…

Internet Universiteit

Een andere trend volgens YoungWorks is onderwijs volgen via internet. Studenten volgen gratis online onderwijs en worden opgeleid voor banen van de toekomst: zoekmachinebouwer of web applicatieontwikkelaar. Internet is de school, YouTube het klaslokaal.  

Poll

De meeste Puntlezers (38,7 procent) denken dat hun leven in 2013 er net zo uit gaat zien als in 2012. Geen spectaculaire veranderingen dus. 136 respondenten (29,2 procent) geven aan dat ze in 2013 gaan afstuderen, een hele spannende periode voor hen.

94 Puntlezers denken dat er in 2013 opnieuw Tweede Kamer verkiezingen zijn. Zij hebben niet zoveel vertrouwen in het huidige kabinet. Het overige deel van de respondenten (11,8 procent) denkt dat de economie eindelijk weer gaat opleven.

In totaal reageerden er 465 respondenten op de poll. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?