Terug naar overzicht

Anonieme berichten naar die knappe student

Het oorspronkelijke idee is afkomstig van twee Utrechtse studenten. Zij keken het af van een Ierse universiteit. Ze zijn begonnen met een pagina voor Universiteit Utrecht: ‘Gespot Ub: UU’. Ub staat hier voor universiteitsbibliotheek. Binnen een week had deze pagina meer dan 3.700 likes. Ook in Tilburg is het een succes. Deze pagina heeft inmiddels al meer dan 3.100 likes.

Den Bosch

Er was al een speciale Facebookpagina voor Avansstudenten uit Den Bosch . Hier een korte impressie van een bericht op de pagina. ‘Beneden in de kelder zat ik te studeren. Ik keek omhoog en daar liep ze dan over het "balkon". Ik stond op en voelde me als 'Romeo'. Helaas liep deze 'Julia' ver. Hees riep ik haar hoe mooi ze was. Helaas heeft ze me niet kunnen horen en verdween ze uit het zicht als een hertje in de mist. Als ik haar weer eens zie zal ik voor haar zingen. En Romeo en Julia tezamen laten komen.’

Nu is de Facebookpagina overkoepelend en kun je dus anonieme berichten sturen als je in Breda, Tilburg of Den Bosch studeert. Dus heb jij iemand gezien in een van de Xplora’s van Avans en je wilt graag anoniem iets tegen deze persoon zeggen? Like de Facebookpagina en stuur een bericht naar ‘Gespot Xplora: Avans’ en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie met jouw lover. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?