Terug naar overzicht

‘Inspelen op creatieve technologie’

Melief was door het CvB aangesteld om te onderzoeken wat de meest duurzame plek van CMD binnen Avans is. In zijn aanbeveling richting het College heeft de interim-directeur de nadruk gelegd op het nieuwe werkveld dat aan het ontstaan is op het gebied van technologie, communicatie en creativiteit. ‘We gaan toe naar een heel nieuw vakgebied op het gebied van creatieve technologie en de nieuw te vormen Academie voor Creatieve Communicatie en Design past daar in.’

Curriculum

Over de invloed van dit besluit op het curriculum van de opleiding communicatie kan Melief nog niet veel zeggen. De gesprekken daarover moeten nog plaatsvinden. ‘Maar ik zie op voorhand geen aanleiding om het curriculum drastisch aan te passen’

Met het voorgenomen besluit van het College op zak, zit het werk er nog niet op voor Melief. ‘Ik heb met het CvB afspraken tot het einde van het studiejaar bij Avans. Er komt een accreditatie aan en we moeten de nieuwe academie nog wel vorm gaan geven.’ [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Ingrijpende academieshuffle bij Avans 20-12-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?