Terug naar overzicht

Muzikaal weekend op Avans Den Bosch

Piano, blaasinstrumenten, slagwerk en strijkers, alle instrumenten komen aan bod. Zaterdag en zondag overdag, vanaf 10.00 uur, zijn de selectiedagen voor de Regio Zuid. Ongeveer zeventig jonge muzikanten, in de leeftijd van 12 tot 19 jaar, proberen tijdens deze selectierondes een plaats te bemachtigen in de regiofinale.

Finale

Zondag om 19.00 uur is dan de finale van de Regio Zuid. Acht finalisten treden die avond op voor vakjury en publiek, dat mag stemmen voor de publieksprijs. De jury kiest de winnaar die door mag naar de halve finale, begin april in Den Haag.

Normale toegangskaarten voor deze finale-avond kosten 14 euro, maar studenten en medewerkers komen op vertoon van hun Avanspas binnen voor slechts 2,50 euro. Voor diezelfde prijs mag ook één introducee naar binnen. De selectierondes zaterdag en zondag overdag zijn gratis toegankelijk. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?