Terug naar overzicht

Mysterieuze dood oud-student in Thailand

Medewerkers van een verhuurbedrijf van speedboten zagen het levenloze lichaam van de man 500 meter vanaf de kust drijven. De arts die het lichaam als eerste onderzocht, constateerde behalve de snijwond dat het hoofd van Buczynski was geraakt met een hard voorwerp, zo is te lezen in de Bangkok Post. De 26-jarige Bredanaar droeg een zwart zwempak en had een waterdichte zak bij zich met daarin zijn paspoort en grofweg 1.900 euro aan geld.

De plaatselijke politie gaat er in eerste instantie vanuit dat de Nederlander in alle vroegte is gaan zwemmen en daarbij is geraakt door de schroef van een boot. Al wordt er ook rekening mee gehouden dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?