Terug naar overzicht

Naar La Fuente voor 6 euro

Het Offcourse-feestje vond in oktober voor het eerst plaats in Den Bosch, maar is door de populariteit nu al toe aan zijn vierde editie. Na The Flexican, Vato Gonzalez en Yelow Claw werd dit keer La Fuente gestrikt als hoofdact. De oud-student Commerciële Economie in Den Bosch wordt bijgestaan door talentvolle dj’s als Hulk, MC Roy Wong en Don John.

Goedkopere tickets

Om het housefeest onder studenten wat meer te promoten, schakelde de organisatie Animoso in. De Bossche studentenvereniging besloot vervolgens om de prijs van een toegangskaartje naar beneden te schroeven, in plaats van de nodige winst te maken per verkocht exemplaar. Daardoor kost een toegangskaartje via Animoso 6 euro. Dinsdag 22 januari, dinsdag 29 januari en donderdag 31 januari kun je in de hal van het Avanshoofdgebouw in Den Bosch terecht voor de goedkopere tickets of mail naar pr@animoso.com. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?