Terug naar overzicht

Nieuw in Den Bosch: s.v. MerCurious

Na Bestuurskunde, die afgelopen najaar een eigen club kreeg, is er nu een andere Bossche opleiding die een eigen vereniging heeft opgericht. Bedrijfskunde MER heeft vanaf heden een studievereniging, MerCurious, te vinden op hun eigen website of te volgen op Twitter.

Openingsborrel

Op dinsdag 29 januari trapt de nieuwe studievereniging officieel af met een ‘openingsborrel’ in het Grand Café in Den Bosch, van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdens deze borrel kunnen leden elkaar leren kennen en anderen kunnen lid worden. Een lidmaatschap kost 20 euro per jaar.

Onder de eerste vijftig studenten die zich op de Facebook-pagina van s.v. MerCurious aanmelden voor de openingsborrel, wordt een lidmaatschap voor een half jaar verloot. De teller staat nu op 31. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?