Terug naar overzicht

Optreden voor duizenden studenten

De bedoeling is dat bands met minimaal één student in de gelederen, studerend in Breda, Den Bosch of bij Avans in Tilburg, de muzikale strijd met elkaar aan gaan tijdens een concertavond eind mei in de Mezz in Breda. Dj’s strijden onderling tijdens een grootse pre-HBO-Intro-party in Kerkplein, Breda.

HBO-Intro Festival

De organisatie van de Battle selecteert de beste bands en dj’s van de avond en door middel van stemmen op Facebook wordt bepaalt wie uiteindelijk in september mag optreden op het HBO-Intro Festival in Breda. Op het gratis festival komen jaarlijks meer dan tienduizend studenten op af.

Studenten die in een band zitten, zelf graag plaatjes mixen of goed kunnen rappen kunnen zich melden op hbointro@avans.nl. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Bij voorkeur met een link naar de website, Facebook of ander kanaal van je muzikale uiting. Ook acts die vorig jaar meededen, mogen opnieuw inschrijven, met uitzondering van de winnaars. Via de Puntwebsite en het magazine houden we iedereen op de hoogte van deze Battle of the Bands en Battle of the DJ’s. [AR]

Hier een impressie van vorig jaar: 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?