Terug naar overzicht

Verwarm je bij WC Prostituees

Nikki Poppelaars, student aan de Academie voor Sociale Studies Breda (ASB), staat met haar visuele act op het festival namens theatergezelschap OnVoorZien. Met Eline Kemps speelt ze de act De WC Prostituees op een bijzondere locatie: het toilet.

Prostituee en burger op gelijke hoogte

De voorstelling heeft de achterliggende gedachte dat we de prostituee en de burger op gelijke hoogte willen brengen, vandaar de locatie’, verklaart Nikki. ‘Mensen hebben bij wijze van spreken hun broek al op de knieën hangen, wanneer ze door ons aangesproken worden.’ Ze voegt daar nog aan toe: ‘Verder is geen uitleg nodig, maar is het een kwestie van komen en ervaren.’

Julie Mutsters, ook ASB, en Marjolein Gommers, die bij Avans de minor Jeugd heeft gevolgd, zijn op het festival te zien in een dansvoorstelling. Met het dansgezelschap StadZ voeren ze Buiten Spel op, het resultaat van een improvisatieproces met acht amateurdansers. [SW]

Kijk hier voor meer informatie en het programma.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?