Terug naar overzicht

14 procent meer bezoekers open dag

In totaal vonden 14.561 mensen afgelopen zaterdag hun weg naar één van de Avanslocaties. Dat zijn 1.796 bezoekers meer dan op de open dag in februari 2012.

Stijging van 79 procent

Opvallend ten opzichte van vorig jaar is de stijging met 30 procent van het aantal bezoekers aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving| St. Joost in Breda en de stijging van 34 procent op de locatie van Avans aan de Cobbenhagenlaan in Tilburg. Maar het is niets in vergelijking met de stijging van 79 procent bij de Akademie voor Kunst en Vormgeving| St. Joost in Den Bosch.

Dat er zoveel belangstelling is voor de Bredase en Bossche kunstacademies is extra opvallend aangezien juist deze locaties qua bezoekersaantallen flink achterbleven tijdens de open dag in november 2012. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?