Terug naar overzicht

Avans Sparkling of Avans Flow?

{mosimage}Het Stiltegebied is een platform dat workshops en lezingen organiseert in het teken van geestelijke vitaliteit. De activiteiten, zoals yoga, Tai chi en mindfulness, worden gratis gegeven door en voor studenten en medewerkers van Avans. Het Stiltegebied heeft ook stilteruimtes. Hier kun je als student en medewerker even tot rust komen.

Het Stiltegebied wil een nieuwe naam, omdat ze meer zijn dan een gebied alleen. ‘Als mensen denken aan het Stiltegebied, denken ze aan de fysieke ruimtes in Den Bosch en Breda’, vertelt Marieke Konings, coördinator van het Stiltegebied. ‘Maar er is veel meer dan alleen die ruimtes. Ook de lezingen en de workshops horen bij het Stiltegebied.’

Stem!

Studenten en medewerkers  kunnen stemmen op de naam die zij het best vinden passen bij het Stiltegebied. Je hebt nog een week om te stemmen. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?