Terug naar overzicht

Flirten met Valentijn

Wellicht wil jij net zoals onderstaande romanticus een anonieme liefdesbrief delen op de pagina.

‘Plotseling was je daar, ik was meteen verkocht. Jij deed mij denken aan mijn eerste Fruittella, zo perfect en smaakvol. Ik zie jou regelmatig in Xplora -Hogeschoollaan- en als ik jou zie, dan weet ik niet meer wat ik moet doen.

Ik denk de hele dag aan je. Ik zie je ook weleens in de trein richting Roosendaal, maar ook daar durf ik je niet aan te spreken, want na een paar minuten ga jij er al in Etten-Leur uit.
Volgens mij ben jij van Afghaanse afkomst. Jij hebt zwart haar met stekels. Tevens heb jij een breed postuur en ben jij ongeveer 1 meter 70. Jij hebt verder een zwarte jas met drukknopen op de borstzakken, een iphone, een schoudertas met klep, bruine schoenen en altijd een spijkerbroek aan.
Aan je computerscherm te zien doe jij een economische opleiding. Mocht jij jezelf hier in herkennen, dan zou ik graag in contact met je willen komen, zodat we samen een keer uit eten kunnen bij restaurant Kabul in Breda.
Wie weet tot snel…’

Heb jij iemand gespot in een van de Xplora’s in Breda, Tilburg of Den Bosch? Aarzel niet om een bericht te sturen. ‘Gespot Avans: Xplora’ zet dan anoniem jouw berichtje op de Facebookpagina. [TvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?