Terug naar overzicht

Jan Douwe Kroeske op Onderwijsdag

{mosimage}Kroeske was vooral in de tweede helft van de jaren tachtig niet van de televisie en radio te slaan. Zo was hij ook de man achter de beroemde 2 Meter Sessies en presenteerde hij verschillende jaren achter elkaar de Pinkpop-uitzendingen.

Nu is hij oprichter van en werkzaam bij Double 2 BV, een onafhankelijk mediaproductiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ontwikkeling en uitvoering van totaalconcepten binnen de media- en entertainmentbranche.

Op zoek naar persoonlijke verhalen

‘Ik ga zelf rondlopen en vragen stellen. Ik ga op zoek naar persoonlijke verhalen. De bedoeling is dat iedereen deelt en luistert. Dan is het mijn taak om de verschillende presentaties te verbinden en conclusies te trekken’, zegt Jan Douwe Kroeske over zijn rol op de Onderwijsdag.  

De Onderwijsdag vindt dit jaar plaats op 11 april in het Efteling Theater. Het thema is ‘De wondere wereld van de docent.’ Kijk op de site van het LIC voor meer informatie over de Avans Ondewijsdag. Of volg alle nieuwtjes op de voet via twitter.

In Punt06, die volgende maand verschijnt, vind je een uitgebreid interview met Jan Douwe Kroekse en meer informatie over de Onderwijsdag. [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Margriet Sitskoorn op Onderwijsdag 01-02-2013

Nominaties Avans Innovatieprijs bekend 18-01-2013

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?