Situatie Onderwijsboulevard al aangekaart

  {mosimage}‘Voor de zomer van 2012 heb ik zelf met mensen van de gemeente tijdens de spits buiten gestaan. Daar was onder andere een verkeersdeskundige bij. Ze waren het ermee eens dat het erg druk was, met rommelige verkeersstromen, maar ze wilden er niks aan doen. Dat had te maken met de aansluiting van de Vlijmenseweg die toen nog niet voltooid was.’

  Opnieuw op de agenda

  Dat is medio 2013 wel het geval, maar nog steeds heeft de gemeente niet toegezegd iets aan de situatie te gaan doen. Ondanks dat ook het Willem I College de situatie heeft aangekaart, alsmede Arnoud Opdam, één van de adjunct-directeuren van DIF. Theeuwes: ‘Ik heb begrepen dat het College van Bestuur de situatie opnieuw op de agenda gaat zetten bij de gemeente.’

  Overigens is Theeuwes van mening dat een zebrapad, zoals SP-jongerenorganisatie Rood opperde, niet de oplossing is. ‘Wie gaat daar gebruik van maken? Mensen kiezen toch voor de kortste route. Dat doe ik zelf ook. Ik zou het eerder zoeken in het aanbrengen van extra groenvoorzieningen zodat men niet meer overal kan oversteken.’ [AR]

  Zie ook de eerder verschenen artikelen:

  Petitie voor zebrapad Avans Den Bosch 20-02-2013

  Onderwijsboulevard nog steeds onveilig 14-01-2013

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.