Terug naar overzicht

Vrouwen aan de top

Als vrouw heb je verschillende rollen. Je bent echtgenote, moeder, vriendin of schoondochter. Maar ook professional, collega of manager. Het Avans Ondernemerscentrum doet momenteel onderzoek in de Brabantse regio en houdt op 8 maart een symposium over vrouwelijk leiderschap.

Net zoals mannen vrouwelijke karaktertrekken hebben, hebben vrouwen mannelijke karaktertrekken. Waarom zijn er verhalen over vrouwen die doorklinken in masculiene termen als sterk en vastberaden?

En hoe werkt dat in de hedendaagse digitale wereld, zijn talenteigenschappen als multitasken en netwerken daarin vanzelfsprekend? Op veel websites zijn vrouwen bijvoorbeeld in de meerderheid. Hoe zorg je als vrouw dat je leider wordt van je sociale media?

{mosimage}Chazia Mourali

Tien vrouwen, waaronder Chazia Mourali, geven hun visie op vrouwelijk leiderschap. Zo zal Ceylan Weber de islam bespreken. En Jeanet Bathoorn zal de koppeling maken met social media. Ook Marja Kamsma, lid van het College van Bestuur van Avans, is een van de sprekers deze middag. [SD]

Het symposium op 8 maart begint om 13.30 uur, Hogeschoollaan 1 in Breda. Aanmelden kan via dit formulier of door een e-mail te sturen naar ondernemerscentrum@avans.nl.

UPDATE – Het symposium is volgeboekt. Je kunt je niet meer aanmelden.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?