Terug naar overzicht

Win 3×2 vrijkaarten voor de film

De familie Van End is een normaal gezin, dat door de jaren heen zijn eigen gewoontes, tradities en al dan niet scheve omgangsvormen heeft ontwikkeld. Dan is daar ineens de in alle opzichten perfecte Duitse uitwisselingsstudent. Plotsklaps kan het gezin zich niet meer voorstellen hoe ze ooit met hun imperfecte zelf hebben kunnen leven. Met de komst van de Duitse student komen twijfel, onzekerheid, angst en verlangen het gezin Van End binnen. Vijf gezinsleden vinden zichzelf opnieuw uit en dreigen daarbij niet alleen steeds verder van zichzelf, maar ook van elkaar verwijderd te raken…

Win!

Punt geeft drie keer twee vrijkaarten weg voor de film in de Verkadefabriek in Den Bosch. Wil je kans maken? Beantwoord dan de volgende vraag: Hoe heet de Duitse uitwisselingstudent die voor twee weken bij familie Van End intrekt?

Mail je antwoord naar punt@avans.nl. Onder de juiste inzendingen verloten we de kaarten. [TvG]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven! De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. De Ontmaagding van Eva van End is in Noord-Brabant alleen te zien in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Bekijk hieronder de trailer:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?