Terug naar overzicht

Festival voor jonge theatermakers

{mosimage}CEMENT is een theater- en dansfestival waar werk wordt gepresenteerd van de nieuwste generatie talentvolle toneelmakers uit het zuiden.

Jonge of beginnende choreografen, schrijvers en dansers krijgen zo de kans om hun werk te delen met het (vak)publiek. Het festival wil als ontmoetingsplek en platform een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en doorstroming van veelbelovende theatermakers.

Dit jaar zijn er twaalf hoofdvoorstellingen, waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Politiek, satire, geschiedenis of kunst; er is van alles wat. Bij elke show is de interactie met het publiek een belangrijke factor.

Stempelen met mensen

Bij het stuk ‘Stamping Den Bosch’ worden er schilderdoeken bestempeld met échte mensen en bij ‘Stranger’ kun je meedoen aan een levensgroot bordspel.

Naast de hoofdacts organiseert het festival ook een randprogramma. Hier kun je bijvoorbeeld een dagelijkse talkshow bijwonen, speeddaten en gezellig lunchen met de makers van de voorstellingen.

Korting

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit festival? Kijk dan voor een programmaoverzicht en toegangsprijzen op de website van CEMENT. Op vertoon van je studentenkaart krijg je trouwens een leuke korting! [MB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?