Terug naar overzicht

Gratis taaladvies op je mobiel

{mosimage}De deze week gelanceerde app geeft antwoord op brandende vragen over voorzetsels, werkwoordvervoegingen en verwijzingen en bouwt voort op het succes van de Taaladviesdienst van het Genootschap. Handig voor scripties en essays.

Nummer zes

‘We merkten dat steeds meer mensen via hun mobiel naar de website kwamen’, zegt Wouter van Wingerden van Onze Taal. ‘Dan is een app natuurlijk veel handiger.’ De behoefte blijkt groot. Precieze cijfers zijn er nog niet, maar het programmaatje stond binnen een dag op nummer zes in de appstore van iTunes. Ook Android-gebruikers kunnen hem downloaden.

En die vraag? Die stel je aan hen. Maar: ik stelde hun een vraag. Geen paniek, de app is gratis. [PV/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?