Terug naar overzicht

iPad mini voor extra investering in project

Op 22 maart presenteerden de drie genomineerden hun Beroepsproduct aan de vierkoppige jury, die bestond uit leden uit het werkveld waaronder de Security Manager van Post NL en de Senior Riskmanager van Rabobank Nederland.  

{mosimage}Challenge-programma

Het Challenge-programma is opgezet voor studenten die bereid zijn extra te investeren en leren tijdens een project over bedrijfssecurity. De deelnemers krijgen in ruil voor hun inzet extra begeleiding en ondersteuning van tutoren en docenten. Toelating tot de Challenge gaat door middel van een sollicitatieprocedure.

Beroepsproduct

In totaal deden negen studenten uit het tweede jaar van Integrale Veiligheid deden mee aan de tweede editie van het programma. Daarvoor moesten de studenten een bedrijf met beveiligingsproblemen analyseren. Aan de hand van die analyse stelden ze een plan op waarbij ze met maatregelen komen voor het probleem.

Winnaar

De jury kwam bij het beoordelen van de uiteindelijke drie kanshebbers tot een gezamenlijke conclusie: ‘De drie kandidaten tonen elk hun enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit. Jullie medestudenten mogen absoluut jaloers zijn op jullie prestaties.’

Uiteindelijk kon er natuurlijk maar één winnaar zijn. De criteria ‘een heldere, zuivere risicoanalyse, duidelijkheid, staan voor wat je betoogt en een goede verdediging’ zorgden er voor dat het product van Ward van Gils als winnaar werd gekozen.

De tweedejaars zegt dat hij het erg leuk vindt dat hij heeft gewonnen, maar dat meedoen belangrijker was dan winnen. ‘Ik had sowieso wel meegedaan aan deze Challenge, of ik er nou iets mee zou kunnen winnen of niet. Ik heb er heel veel van geleerd. En ja, die iPad is natuurlijk wel een hele toffe bijkomstigheid.’

Niet alleen Van Gils, maar ook de overige deelnemers die een voldoende behaalden kregen een certificaat. [MB]  

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?