Terug naar overzicht

Klachten en ideeen op Facebook

{mosimage}De opleidingscommissie van ASB wil meer input van haar studenten en medewerkers. En dat wil de commissie realiseren met een Facebookpagina waarop je briljante ideeën maar ook klachten achter kunt laten.

Polls en reminders

'De pagina willen we gebruiken om beter contact met de achterban te hebben', vertelt Bram Breuer, voorzitter van de commissie en lid van de Avans Hogeschool Medezegenschapsraad (AMR). 'Daarop worden bijvoorbeeld polls gepost met vragen over de opleiding en handige reminders zoals “Het is weer week 3, vergeet je niet in te schrijven voor de tentamens!”'

Om meer naamsbekendheid voor de pagina te genereren, organiseerde de opleidingscommissie een ware battle. De klas die de meeste likes wist te verzamelen, kreeg hiervoor een zoete beloning. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?