Terug naar overzicht

Plannen voor studentenhotel in Breda

{mosimage}Het hotel moet komen op de hoek van de Smederijstraat en de Tramsingel. Eerder zou WonenBreburg hier studentenwoningen plaatsen maar dat gaat niet door vanwege de nieuwe regels voor woningcorporaties.

Buitenlandse studenten

Rond de zomer moet duidelijk zijn of de financiering rondkomt en de exploitatie sluitend is. ‘Het gaat om zestig kamers in de bestaande bouw en veertig kamers in nieuwbouw aan de achterzijde van het pand’, aldus Marcel van Miert van Happy Buildings op BredaVandaag.  De exploitant richt zich op buitenlandse studenten en studenten die tijdelijk in Breda willen wonen.

Voordat het hotel daadwerkelijk ge- en verbouwd gaat worden, moet de gemeente nog wel toestemming geven. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?