Terug naar overzicht

Schrijf je nog snel in voor muzikale strijd

{mosimage}Als dj of met je band optreden voor tienduizend studenten. Welke muzikant wil dat nu niet? De redactie van Punt is voor het derde jaar op zoek naar het beste muzikale talent binnen Avans, de NHTV, KMA, Fontys Den Bosch en HAS.

De bedoeling is dat bands met minimaal één student in de gelederen, studerend in Breda, Den Bosch of bij Avans in Tilburg, de muzikale strijd met elkaar aan gaan tijdens een concertavond eind april of begin mei in de Mezz in Breda. Dj’s strijden onderling op 18 april tijdens een grootse pre-HBO-Intro-party in Kerkplein, Breda.

HBO-Intro Festival

De organisatie van de Battle selecteert de beste bands en dj’s van de avond. Door middel van stemmen op Facebook wordt bepaald wie uiteindelijk in september mag optreden op het HBO-Intro Festival in Breda. Op het gratis festival komen jaarlijks meer dan tienduizend studenten af.

Inschrijven

Studenten die in een band zitten, zelf graag plaatjes mixen of goed kunnen rappen kunnen zich melden op hbointro@avans.nl . Bij voorkeur met een link naar de website, Facebook of ander kanaal van je muzikale uiting. Ook acts die vorig jaar meededen, mogen zich opnieuw inschrijven, met uitzondering van de winnaars. Inschrijven kan tot en met 14 maart. Tot dusver hebben zeven bands en zeven dj’s zich aangemeld.

Via deze website houden we iedereen op de hoogte van de Punt/HBO Intro Battle of the Bands en Battle of the DJ’s. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?