Terug naar overzicht

Studentenpodium Blik&Bloos zoekt deelnemers

{mosimage}Blik&Bloos is een avond waarop studenten met een voorliefde voor podiumkunsten hun acts kunnen uitvoeren. Door het variërende en unieke programma krijg je als publiek de kans om jong en nieuw podiumtalent te ontdekken.

Ook is er de mogelijkheid om met elkaar te praten, geïnspireerd te raken, te oefenen voor een act en natuurlijk een gezellige avond te hebben.

Aanmelden
Ben jij een student van 17 t/m 25 jaar? En heb je talent op het gebied van stand-up comedy, improvisatietheater, spoken word, goochelen, live-muziek of performance-art? Dan kun je je hier aanmelden vóór 10 mei.  

De derde editie van het evenement vindt dit jaar plaats op 28 mei bij Podium Bloos in Breda. [MB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?