Terug naar overzicht

ATGM moet naar labs Radius College

{mosimage}Het tekort aan lokalen dat ontstaat in Breda door de bouwwerkzaamheden aan de Lovensdijkstraat wordt opgelost door het plaatsen van noodlokalen op de Hogeschoollaan. Maar wat doe je met de lessen die nu worden gegeven in de labs aan de Lovensdijkstraat? De ATGM heeft er een oplossing op gevonden.

Faciliteiten

‘We huren voor een periode van een jaar laboratoria bij het Radius College ‘, zegt Ton Vissers, projectleider van de werkzaamheden aan de Lovensdijkstraat. ‘Deze laboratoria hebben precies dezelfde faciliteiten als waar nu mee gewerkt wordt bij Avans.’

Vooralsnog is de planning dat studenten in blok 4 van volgend studiejaar moeten uitwijken naar de andere laboratoria. ‘We geven er de voorkeur aan dat dit pas in blok 1 van studiejaar 2014-2015 nodig is. Dus daar zitten we nog op te puzzelen.’ [AR]

Kijk in het dossier voor meer artikelen over de Lovensdijksstraat.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?