Terug naar overzicht

Avans toert op de motor

{mosimage}Op 14 juni wordt de Avans Motortoer voor de dertiende keer georganiseerd. Avansmedewerkers en -studenten gaan er dan op uit om te kijken wat voor mooie routes ons landje te bieden heeft.

Tussen de ritten door zullen er verschillende pauze-momenten worden ingelast waarin er gelegenheid is voor wat eten, drinken en een praatje.

Jaarlijks

De Motortoer is ooit begonnen als een gezellig dagje toeren met motorrijders uit Den Bosch. In de jaren daarna zijn er steeds meer rijders uit Tilburg en Breda van de partij. Gemiddeld zijn er nu jaarlijks zo’n twintig tot vijfentwintig motormuizen die meedoen aan de tocht.

Dertig deelnemers

Lijkt het je leuk om er ook bij te zijn? Voor aanmelding en vragen kun je mailen naar: f.denbroeder@avans.nl. Precieze informatie over vertrektijden, -locaties en routes ontvang je tijdig via de mail. Er kunnen maximaal dertig deelnemers mee, dus wees er op tijd bij! Aanmelden kan tot 17 mei. Deelname is geheel op eigen kosten, risico en aansprakelijkheid. [MB]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?