Terug naar overzicht

Avanshuizen in wedstrijd studentenhuis 2013

Studenten uit heel Nederland die een huis, gang of verdieping delen met minimaal drie bewoners konden zich aanmelden voor de verkiezing op www.studentenhuisvanhetjaar.nl. In vier van de deelnemende huizen wonen Avansstudenten.

Bij het aanmelden werd hen onder meer gevraagd naar de gezamenlijke activiteiten van het huis, hoeveel kratten bier er per week doorheen gaan, hoe vaak ze samen eten en het aantal huisfeestjes dat ze jaarlijks geven. En naar de foto's waarop dit alles is vastgelegd.

{mosimage}Avanshuizen

Vier ‘Avanshuizen’ dingen mee naar de hoofdprijs. Villa Dre in Breda met onder meer Avansstudenten van de Pabo, AKV|St.Joost, Communicatie & Multimedia Design, Commerciële Economie en Bedrijfskunde MER. Met acht kratten bier per week en favoriete bezigheden als slapen, blowen, snacken, zuipen, (droog)neuken, rimmen, niet opruimen, gamen, en Pandapunten verzamelen. 

Huize naast Ernie in Tilburg onder meer bewoond door een student van de Juridische Hogeschool. De bewoners jagen er zes flessen wijn doorheen en bouwen elke week een feestje voor ze de stad ingaan. 

Huize Droelo met een student Verpleegkunde. De in totaal vier bewoners houden van koken en drinken per week evenveel flessen wijn als dat ze kratten bier opmaken namelijk vier. 

Villa Korvel telt elf bewoners en geeft twee feesten per jaar. De bewoners, onder wie studenten Verpleegkunde, Small Business en Retail Management en Bestuurskunde, houden onder andere van vingerverven, beerpong, ouwehoeren en DWDD. 

75 Studentenhuizen uit achttien verschillende studentensteden hebben zich ingeschreven voor de Studentenhuis van het Jaar-verkiezing, een zoektocht naar het ultieme studentenhuis. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?