Terug naar overzicht

Gratis kaartjes voor 90’s Now in W2

{mosimage}90’s Now toert al jaren door Nederland met nostalgische deuntjes en knallende meezingers, alles uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Op zaterdag 6 april is het feest in W2 , hét podium voor (pop)muziek in Den Bosch.

Corny videoclips

Het feest is van 22.00 tot 04.00 uur en is dit keer in twee zalen. In de grote zaal van W2 draaien de 90’s Now-dj’s de grote hits. Het oog wil ook wat, dus de muziek gaat gepaard met de meest corny videoclips, oude reclames, filmshots en tv-series. Ondertussen is in de foyer 90’s Now Alternative met DJ @lternativo, voor alle alternatieve hits uit de jaren negentig.

Wil jij zaterdag naar dit feest? De eerste drie mensen die naam en telefoonnummer mailen naar punt@avans.nl krijgen de vrijkaarten, dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven!

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?