Terug naar overzicht

Naamswijzigingen nieuwe academies

{mosimage}De academieshuffle is in volle gang. Vanaf studiejaar 2013-2014 verandert er het nodige op Avans, waardoor er zes nieuwe academies ontstaan. Twee van die zes hebben nu een naamswijziging gekregen.

Den Bosch

Eerder berichtte Punt dat de Academie voor Management en Bestuur in Den Bosch wordt gesplitst in de Academie voor Veiligheid en Bestuur en de Academie voor Human Resources en Bedrijfskunde. Die laatste verandert nu in Academie voor HRM en Bedrijfskunde, dus AHB. De naam zegt het al: hierin komen de opleidingen Bedrijfskunde MER en Human Resource Management.

Samengaan

In Breda gaan Communicatie en Communication & Multimedia Design samen in een nieuwe academie. Eerder berichtte Punt dat die Academie voor Creatieve Communicatie en Design gaat heten. Maar dat verandert nu in Academie voor Communicatie en User Experience, wat wordt afgekort tot ACUE. [LJ]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Directeuren naar nieuwe academies 25-01-2013

Ingrijpende academieshuffle bij Avans 20-12-2012

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?