Terug naar overzicht

Nieuwe directie voor ASB

{mosimage}Harrie de Werd, voorheen adjunct-directeur, is de nieuwe directeur bij de Academie voor Sociale Studies in Breda (ASB). Jo Timmermans bekleedt op zijn beurt de functie van adjunct-directeur bij de academie. Timmermans was eerder adjunct bij  Bredase academies: Academie voor Technologie en Management (ATM) en de Pabo.

Bijzondere benoemingen

Het zijn bijzondere benoemingen. Immers, De Werd gaf nog niet zo lang geleden aan bewust de overstap te willen maken van het directeurschap bij ATM naar het adjunct-directeurschap bij ASB. En Timmermans staat aan de vooravond van zijn pensioen. Het College van Bestuur heeft beide heren gevraagd om verbonden te blijven aan de academie.

Expertisecentrum Veiligheid

Ine van Zon, tot 1 april directeur bij ASB, gaat op verzoek van het College van Bestuur de functie van managing director bekleden bij het Expertisecentrum Veiligheid (EV). Jos de Kort is penvoerend directeur van het Expertisecentrum, dat na splitsing in september 2013 van de Academie voor Marketing in Den Bosch onderdeel zal zijn van de nieuwe Academie voor Veiligheid en Bestuur. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?