Terug naar overzicht

Tilburgse Lola in race voor leukste dispuut

{mosimage}De wedstrijd ‘Leukste dispuut van Nederland’ is nog maar net van start en al 198 disputen hebben zich aangemeld. Daaronder ook Lola, het damesdispuut dat verbonden is aan de Tilburgse studentenvereniging Totus .

Het kan altijd erger

‘Overal waar we komen, zijn we opvallend aanwezig. We zorgen voor een hoop gezelligheid en sfeer in onze kleine sociëteit, maar ook overal daarbuiten. We staan bekend om onze drukbezochte feesten en onze hechte band met elkaar. Op het nummer “Nobody’s wife” gaan we helemaal los en we leven volgens het motto: het kan altijd erger!!’ Zo prijzen de dames zichzelf aan op de verkiezingssite.

Het leukste dispuut van Nederland wint onder meer een Volkswagenbusje. Stemmen op Lola kan hier. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?