Terug naar overzicht

Winnen! Kaartjes, tassen en t-shirts van Drift

Met een keur aan internationale topartiesten maakt Drift Festival de reputatie als actueel dancefestival wederom waar. De voorhoede van muzikale bolwerken als Detroit, Chicago en Berlijn, is aankomend Pinksterweekend aanwezig in Nijmegen. Met een avontuurlijk programma heeft Drift alles op alles gezet om de kritische festivalganger te bedienen. Kleinschalig, intiem en uitdagend.

{mosimage}

Techno en deephouse

Op Drift kun je onder meer gaan genieten van optredens door de Spaanse deephouse-meester John Talabot, een van de meeste gewilde house-dj’s van dit moment, ‘techno-keizer’ Ben Klock, de Nederlandse Steffi en Surgeon uit Groot-Brittannië, een van de meest invloedrijke technoartiesten van de wereld.

Drift vindt plaats op 18 mei in Nijmegen. Wil jij kans maken op een van de twee prijzenpakketten? Mail dan snel naar punt@avans.nl onder vermelding van Drift. [AR]

Bekijk hier een impressie van vorig jaar:

Update: de kaartjes zijn vergeven. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?