Terug naar overzicht

Bevrijdingsdag in de Avanssteden

{mosimage}Bevrijdingsfestival

Provinciehoofdstad Den Bosch organiseert wederom een groot Bevrijdingsfestival op de Pettelaarse schans tegenover het Provinciehuis. Onder meer Chef’s Special en The Levellers zullen daar een feestje bouwen. Daarnaast is er aandacht voor verschillende projecten die te maken hebben met vrijheid en zijn er organisaties aanwezig als het Liliane Fonds en Amnesty International.

Aanstormend talent

Het Bevrijdingsfestival in Breda staat in het teken van aanstormend talent. Op het Kerkplein kun je vanaf 14.30 uur genieten van diverse acts die tegen een landelijke doorbraak aanzitten. Zoals rapper Fotosynthese en singer/songwriter Lucas Hamming.

Wandelen, rennen of fietsen

In Tilburg staat 5 mei helemaal in het teken van sportevenement Rondje Tilburg. Deelnemers kunnen onder meer hardlopen, wandelen, wielrennen en mountainbiken. De ringbanen worden daarvoor afgesloten. De activiteiten starten op het plein voor sporthal T-Kwadraat bij Stappegoor. Daar zijn tussen 12 en 18 uur optredens van diverse artiesten zoals rapper Timmie Tex. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?