Terug naar overzicht

Den Bosch een saaie stad voor jongeren?

Brabants Dagblad en de Verkadefabriek organiseren maandelijks Nieuwscafe 073. Vanavond staat daarin de toekomst van de stad centraal en hoe jongeren denken over Den Bosch. De provinciehoofstad zou namelijk een saai imago hebben onder jongeren.

{mosimage}

Nieuwe evenementen

De gemeente heeft eerder toegezegd dat er vijf nieuwe evenementen komen voor jongeren: een streekfestival met live-muziek, workshops en en een camping bij de zorgboerderij nabij het Engelermeer op 22 juni. Een streetartfestival (Kings of Colours op 8 en 9 juni in Boschveld) een mini-Hiphop in Duketown in augustus, een elektronisch muziekfeest (Glow Music) in juni of september en een popfestival volgend jaar in de hele Bossche Binnenstad, zo meldt Brabants Dagblad.

Maar is dat voldoende of hebben jongeren juist behoefte aan andere initiatieven? De organisatoren van Nieuwscafe 073 roepen Bossche studenten op zich vanavond vanaf 20.00 uur te mengen in het debat bij de Verkadefabriek. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?