Terug naar overzicht

Nieuw bestuur studentenorganisatie ISO

{mosimage}Nauts heeft bestuurservaring opgedaan als secretaris van de Utrechtse studentenroeivereniging Triton. Hij volgt huidig voorzitter Thijs van Reekum op. Volgens hem waren er ook dit jaar meer dan genoeg sollicitaties. Hij vertrouwt er op dat het nieuwe bestuur de ISO -standpunten goed kan uitdragen.

Penningmeester en secretaris

Secretaris van het nieuwe bestuur is Renée van der Ploeg, student bestuur en beleid aan de Universiteit Utrecht. Loek Zanders, oud-student bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen, is de nieuwe penningmeester. De twee algemeen bestuursleden worden Maarten Derksen, student public management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Puck van Tilburg. Zij is afgestudeerd bestuurskundige van Tilburg University.

Het nieuwe bestuur heeft komend jaar meer dan genoeg te doen. Onderwijsminister Bussemaker heeft heel wat op stapel liggen: uitbreiding van het bindend studieadvies, matching, collegegelddifferentiatie en natuurlijk het afschaffen van de basisbeurs. Op 29 juni vervangen de nieuwe bestuursleden het huidige bestuur. Tot die tijd worden ze ingewerkt.

Het ISO is één van de twee landelijke studentenorganisaties. De andere is de Landelijke Studenten Vakbond. Deze koos vorige week een nieuw bestuur. [PV/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?