Terug naar overzicht

Ongerust? Stuur een kaart naar ‘Lieve Jet’

{mosimage}Afschaffen basisbeurs en ov-kaart

De LSVb krijgt veel signalen van scholieren, ouders en studenten die zich zorgen maken over het afschaffen van de basisbeurs en de ov-kaart. Voorzitter Kai Heijneman: ‘We vinden het belangrijk dat deze signalen bij de minister terechtkomen.’

Vandaar dat de LSVb de website www.lievejet.nl heeft opgezet. Tot 17 mei kunnen bezoekers daar een kaartje invullen en kort duidelijk maken waarom ze bezorgd zijn. De kaarten worden geprint en in de week van 20 mei bij minister Bussemaker afgeleverd.

Plannen aanpassen

‘Als duidelijk wordt hoeveel mensen zich zorgen maken, dan zal ze haar plannen zeker moeten aanpassen’, verwacht Heijneman. [HC/HOP]

Maak jij je ongerust over de kabinetsplannen? Geef je mening in de poll

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?