Terug naar overzicht

250 euro voor best ICT’er

{mosimage}Hyperlink is de naam van de samenwerking tussen de AIB en acht ROC’s, die moet zorgen voor een betere aansluiting tussen hbo en mbo. Vrijdag was de afronding van het vierde ICT mbo-hbo doorstroomprogramma. Bij de afronding hoort traditiegetrouw ook de uitreiking van de Hyperlinkprijs.

Voorbereiding op hbo-studie 

‘Doel van het Hyperlinkplatform is om de aansluiting tussen ROC’s en Avans te verbeteren’, legt opleidingscoördinator Informatica Maurice van Haperen uit. ‘De samenwerking bestaat uit voorlichting op de verschillende ROC’s, het geven van diverse ICT-masterclasses voor mbo’ers bij Avans en een doorstroomprogramma waarbij mbo-studenten in de laatste fase van hun studie twaalf tot vijftien lessen volgen bij Avans. Het doel van het programma is de kwaliteit van de instroom te verhogen.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?