Terug naar overzicht

Filmprijzen winnen bij Punt!

{mosimage}Regisseur Pedro Almodóvar blinkt uit in het maken van menselijke drama’s. Politiek protest en misstanden in de kerk combineert hij met gemak met zaken als drugsgebruik, travestie, prostitutie en (homo)seksualiteit. Zijn favoriete muzen zijn actrices Penélope Cruz en Carmen Maura.

Dvd's en bioskaartjes

Ben jij ook fan van Almodóvar? Punt geeft twee prijzenpakketten weg. In elk pakket zit een dvd van de film Volver, een dvd van de film La piel que habito en twee kaartjes voor Almodóvars nieuwste film Los amantes pasajeros, die momenteel in de bioscopen draait. Deze film gaat over een bizarre groep mensen in een vliegtuig in nood. De prijzen worden beschikbaar gesteld door A-Film.

Zo’n prijzenpakket, daar moet je natuurlijk wel wat voor doen! Beantwoord de volgende vraag: in hoeveel films werkten regisseur Pedro Almodóvar en acteur Antonio Banderas samen? Mail het antwoord naar punt@avans.nl met je naam, adres en telefoonnummer. De winnaars krijgen bericht. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?