Terug naar overzicht

Miles Kane – Don’t Forget Who You Are

De Brit Miles Kane heeft niet de minste vrienden. Zo maakt hij samen met Alex Turner van Arctic Monkeys nummers als The Last Shadow Puppets en werkt Paul Weller, de godfather van al wat Engels en arrogant is, mee aan dit nieuwste album.

Kane wist op Pinkpop al te overtuigen in zijn rol als typisch Britse indierocker met een arrogante air. Hij kwam zag en overwon en doet dat ook op plaat. Titeltrack ‘Don’t Forget Who You Are’ heeft die aanstekelijke branie die sinds Oasis en de eerste van The Arctic Monkeys te weinig voorbij is gekomen.

Natuurlijk laat Kane af en toe een rustige kant zien, maar Don’t You Forget Who You Are moet het toch voornamelijk hebben van de pakkende rocksongs.

Simpel maar doeltreffend, die Miles Kane komt er wel.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?