Terug naar overzicht

Punt is op zoek naar een kritisch duo

{mosimage}Punt is op zoek naar een studenten-duo (eerste- of tweedejaars) dat kroegen en restaurants in de Avanssteden gaat uittesten. Kun je er lekker eten? En niet geheel onbelangrijk: hoe smaakt het bier? Passen de prijzen binnen je studentenbudget? Is het dé place to be voor studentikoos Breda of kun je die dertigplus-tent in Den Bosch beter vermijden? 

Maandelijks
Maandelijks zal het duo een plek testen in één van de Avanssteden; Breda, Tilburg of Den Bosch. Het is dan ook een voorwaarde dat je in een van deze steden woont. Daarnaast moet je bereid zijn om naar de andere Avanssteden te reizen. De studenten schrijven vervolgens een recensie voor de website van Punt. Hiervoor ontvangen zij een passende vergoeding.

Ben jij die kritische eerste- of tweedejaarsstudent die van zich wil laten horen? Stuur ons een recensie van maximaal 150 woorden en wie weet ben jij straks de helft van het nieuwe recensenten-duo van Punt! Mail naar punt@avans.nl. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?