Terug naar overzicht

Veel animo voor aftrap nieuw studiejaar

Meer dan achthonderd medewerkers hebben zich al aangemeld voor de kick-off van het nieuwe studiejaar in het Chassé Theater in Breda. Onder andere Erik van Muiswinkel en Crazy Piano’s staan op het programma.

Aantal deelnemers moest omhoog

Voorheen bleef de teller bij de opening van het studiejaar steken rond de vijfhonderd bezoekers. ‘Het is goed om te zien dat we daar dit jaar bovenuit komen’, zegt organisator Astrid Damen. ‘Dat moest ook wel. De kick-off is bedoeld om met medewerkers van alle locaties het studiejaar te beginnen. Dus dat aantal deelnemers moest omhoog.’ Voorgaande jaren begon de kick off al ’s middags, nu is er alleen een avondprogramma.

De meeste aanmelders kiezen 19 augustus voor het hele programma dus het buffet en de voorstelling van Erik van Muiswinkel of Crazy Piano’s, een kleinere groep eet alleen een hapje mee of komt alleen voor de voorstellingen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?