Nieuwe website Punt

  Met trots presenteren wij een geheel nieuwe website. Zoals je van Punt gewend bent vind je op deze site het laatste Avansnieuws, interviews met studenten en medewerkers, verslagen van evenementen, columns en recensies, maar alles in een nieuw jasje.

  Het meest recente nieuws heeft een prominente plek op de website, daaronder kun je horizontaal scrollen door eerder verschenen artikelen. Wil je vooral lezen over het studentenleven in de Avanssteden dan kies je voor lifestyle. Ben je meer benieuwd naar het nieuws vanuit de opleidingen van Avans dan kies je voor onderwijs.

  Artikelen  uit eigen opleiding
  De nieuwe site moet het voor lezers gemakkelijker maken artikelen uit de eigen opleiding te vinden. De tagstructuur maakt dat mogelijk. Daarmee zie je ook in één oogopslag andere artikelen die bijvoorbeeld te maken hebben met de introductieweek of de basisbeurs.

  Reacties, de laatste poll, recensies en columns vind je verder onderaan op de homepage.

  Social media
  Vind je een website echt zó jaren negentig en volg je het nieuws liever via Facebook of Twitter? Volg Punt dan op facebook.com/puntavans of @PuntAvans. We delen boeiende statussen van bijvoorbeeld studentenverenigingen en met enige regelmaat kun je er ook oproepjes van bijvoorbeeld stagebedrijven vinden. Daarnaast plaatsen we foto’s die we maken als we getuige zijn geweest van een introductiespektakel of van de nieuwste expositie van de kunststudenten.

  Wat vind jij van de nieuwe site? Reageer!

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Mag je maar een x aantal tekens plaatsen per reactie?

  • Als verbeterpunt wil ik aandragen: de onderste balk Sociale media weghalen die staat al rechts bovenaan het artikel en ‘plaats een reactie’ helemaal onderaan (of uitklapbaar) de reacties. Ik vind het interessant om de reacties op artikelen te lezen.

  • vind het in het algemeen mooier, maar of ik het handiger en functioneler vind ben ik nog niet overuit. net zoals Old Grumpy was bij het vorige website makkelijker door de berichten heen te scrollen

  • gelukkig kun je blijven anoniem reageren

  • Nog even wennen, in tegenstelling van de rest van de avans stijl iig wel nog met een vrolijke kleurstelling…dat dan weer wel 🙂

  • Mij kan het niet bekoren. Uiterlijk een voldoende, maar gebruiksgemak een hele dikke onvoldoende om de door Old Grumpy reeds genoemde redenen. Accepteer dat dit een miskleun is en plaats de oude website terug.

  • Zonder scrollen zie ik nu vier berichten, met elk slechts een begin van een titel en een deel van een weinigzeggend plaatje.

   Vroeger zag ik in één oogopslag de volledige titel van een stuk of 20 artikelen. Ik vond dat handig. Kan dat terug?