Nieuwe website Punt

Met trots presenteren wij een geheel nieuwe website. Zoals je van Punt gewend bent vind je op deze site het laatste Avansnieuws, interviews met studenten en medewerkers, verslagen van evenementen, columns en recensies, maar alles in een nieuw jasje.

Het meest recente nieuws heeft een prominente plek op de website, daaronder kun je horizontaal scrollen door eerder verschenen artikelen. Wil je vooral lezen over het studentenleven in de Avanssteden dan kies je voor lifestyle. Ben je meer benieuwd naar het nieuws vanuit de opleidingen van Avans dan kies je voor onderwijs.

Artikelen  uit eigen opleiding
    De nieuwe site moet het voor lezers gemakkelijker maken artikelen uit de eigen opleiding te vinden. De tagstructuur maakt dat mogelijk. Daarmee zie je ook in één oogopslag andere artikelen die bijvoorbeeld te maken hebben met de introductieweek of de basisbeurs.

Reacties, de laatste poll, recensies en columns vind je verder onderaan op de homepage.

Social media
    Vind je een website echt zó jaren negentig en volg je het nieuws liever via Facebook of Twitter? Volg Punt dan op facebook.com/puntavans of @PuntAvans. We delen boeiende statussen van bijvoorbeeld studentenverenigingen en met enige regelmaat kun je er ook oproepjes van bijvoorbeeld stagebedrijven vinden. Daarnaast plaatsen we foto’s die we maken als we getuige zijn geweest van een introductiespektakel of van de nieuwste expositie van de kunststudenten.

Wat vind jij van de nieuwe site? Reageer!