Terug naar overzicht

NVAO erg positief over IBMS

De Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) is zeer te spreken over de opleiding International Business and Management Studies (IBMS) in Breda. De opleiding scoort zelfs een excellent op beoogde eindkwalificaties.

Uniek
Het komt niet vaak voor dat een accreditatiepanel een opleiding excellent beoordeelt op een van de verschillende oordelen. Een prestatie waar academiedirecteur Nies Rijnders ook erg trots op is. ‘Dit is toch waar je jaren met je hele team voor werkt.’

Naast excellent op beoogde eindkwalificaties scoort IBMS goed op alle andere oordelen zoals onderwijsleeromgeving, toetsing en gerealiseerde eindkwalificaties.

Opleidingen worden om de zes jaar geaccrediteerd.

Punt. Of had jij nog wat?

Miriam van Kuijk

gefeliciteerd met deze beoordeling! Ik heb een zoon studeren aan deze opleiding en ben zelf als eindverantwoordelijk manager werkzaam en val vanuit deze betrokkenheid graag bij met mijn positieve ervaringen met IBMS. M.J.H. van Kuijk

2013-10-07 12:34:58

Meer lezen?