Spoedcursus verf maken voor GroenLinks

  GroenLinks-fractievoorzitter Bram van Ojik was vrijdag bij Avans in Breda. Hij bezocht onder meer het Centre of Expertise Biobased Economy waar hij een spoedcursus bioraffinage kreeg.

  Tijdens het GroenLinks-bezoek aan de Bredase vestiging stonden in de ochtend presentaties van Emile Kolthoff, lector Veiligheid, Openbare Orde en Recht en Sjaak Khonraad, lector Integrale Veiligheid op het programma.

  glbezoektatgm2-max

  Verf maken
  Van Ojik nam vervolgens een kijkje bij het Centre of Expertise Biobased Economy aan de Lovensdijkstraat waar hij werd bijgepraat werd door studenten van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu over de projecten die bij Avans lopen omtrent biobased economy.

  Zo kreeg de fractievoorzitter onder meer een spoedcursus hoe je van gras biobased verf kunt maken: ‘Het is natuurlijk heel belangrijk dat jullie dit doen. Van veel van die producten weet je wel dat het ze er zijn, maar je hebt geen idee hoe het gemaakt wordt’, zegt van Ojik.

  Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina.

  glbezoektatgm3-max

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.