Terug naar overzicht

TEDxBreda te volgen vanaf Avans

Avans Breda is aanstaande donderdag een streaming locatie voor het TedXBreda evenement. Vanuit collegezaal HA401 kun je de diverse TEDx presentaties bijwonen.

TEDxBreda vindt plaats op 31 oktober in de Mezz in Breda van 13.30 tot 22.00 uur. Maximaal honderd personen kunnen tegelijk meekijken vanuit een collegezaal van Avans. Bij de ingang ontvang je een keycord. Wanneer je de zaal weer verlaat, lever je de keycord in zodat iemand anders kan gaan kijken.

TEDxBreda Award
Niels de Beer, docent Gezondheidszorgtechnologie bij de Academie voor Gezondheidszorg, is een van de deelnemers aan TEDXBreda. Afgelopen september heeft hij de allereerste TEDXBreda Award gewonnen met zijn project ‘Oud ontmoet Jong’.

TEDx houdt zich bezig met het samenbrengen van mensen met goede ideeën en nodigt deze mensen uit om te spreken op evenementen zoals TEDxBreda. Meer informatie over TEDx en de line-up voor 31 oktober vind je op deze website.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?