Terug naar overzicht

Win concertkaarten voor De Staat

Avansstudenten (en -medewerkers) kunnen weer een mooie prijs winnen! Punt geeft één setje van 2 vrijkaarten weg voor het concert van De Staat, op 14 december in poppodium W2 in Den Bosch.

De van oorsprong Nijmeegse band bracht afgelopen september zijn derde album uit: I_CON. Van dat album werd de eerste single ‘Devil’s Blood’ meteen een megahit op 3FM. De Staat tourt nu door Nederland en Duitsland om haar nieuwe plaat overal te promoten.

Op zaterdag 14 december spelen ze in W2, het podium voor (pop)muziek in Den Bosch. In het voorprogramma staat Ian Clement. Het concert begint om 20.45 uur, de zaal is open om 20.00 uur.

Duo
Ben jij een grote fan van De Staat? Punt geeft één setje van 2 vrijkaarten weg. Beantwoord de volgende vraag: wat is de bandnaam van de zangeres met wie De Staat-zanger Torre Florim tegenwoordig een duo vormt? Mail het antwoord naar punt@avans.nl met je naam en telefoonnummer. De winnaar krijgt bericht.

UPDATE: de kaarten zijn vergeven! Niks gewonnen? Je kunt ook nog gewoon kaarten kopen voor het concert in W2, maar wees er snel bij, want het is bijna uitverkocht! De kaarten kosten 16 euro per stuk.

De band staat ook op 28 november in de Mezz in Breda, met No Sinner in het voorprogramma. Daarvoor zijn ook nog kaarten beschikbaar, à 18 euro.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Scarlett

Blij mee, dank je wel, Punt!

2013-10-25 09:18:08

Meer lezen?